GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ ETKİNLİKLER

-16.01.2020 tarihinde bölümümüz öğretim elemanı Nagehan KILINÇ GEÇER tarafından "SALINIM TEORİSİ" adlı bölüm semineri gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Tuğba YURDAKADİM’in katılımlarıyla 07.07.2021 tarihinde saat 13.30 da “IRAKSAK DİZİLER VE SERİLER ÜZERİNE” adlı seminer online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Hilal ARSLAN’ın katılımlarıyla 05.08.2021 tarihinde saat 13.30 da “COVID-19 PREDICTION METHODS USING HUMAN GENOMIC DATA” adlı seminer online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Hasan ARSLAN’ın katılımlarıyla 05.08.2021 tarihinde saat 14.30 da “BİR COXETER GRUBU ÜZERİNDE TANIMLANAN BRUHAT SIRALAMASI VE ÖZELLİKLERİ” adlı seminer online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-2021-2022 eğitim öğretim yılında bölümüze yeni katılan öğrencilere bölümümüzü ve üniversitemizi tanıtmak amacı ile 27.09.2021 tarihinde uyum etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Öğrencilere yönelik eğitsel, sosyal veya kültürel etkinlik düzenleme kapsamında 26.10.2021 tarihinde bölümümüz öğretim üyesi Emre TAŞ tarafından "Altın Oran" konulu seminer düzenlenmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Abdülhamit KÜÇÜKASLAN’ın katılımlarıyla 10.06.2022 tarihinde saat 14.30 da haziran ayı bölüm semineri online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Vagıf S. Guliyev’in katılımlarıyla 09.03.2022 tarihinde saat 14.30 da “Generalized Sobolev–Morrey estimates for hypoelliptic operators on homogeneous groups” adlı seminer online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-2022-2023 eğitim öğretim yılında bölümüze yeni katılan öğrencilere bölümümüzü ve üniversitemizi tanıtmak amacı ile 30.09.2022 tarihinde uyum etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-19.10.2022 tarihinde bölümümüz öğretim üyesi Handan KÖSE nin koordinatörlüğünde üniversitemiz kütüphanesinin öğrencilerimize tanıtılmasına yönelik etkinlik başta üniversitemiz kütüphane sorumlularından Mesut FAŞDAK olmak üzere kütüphane sorumlularının katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Bölüm içi bilimsel etkinlik amaçlı yürütülen seminerler dahilinde 31.10.2022 tarihinde bölümümüz öğretim elemanı Savcı Rahman ARGÜN tarafından “ESNEK KÜMELER TARAFINDAN ÜRETİLEN BULANIK KÜMELER VE BENZERLİK ÖLÇÜLERİ” adlı seminer gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

-Bölümümüzden mezun olacak öğrencileri iş imkanları hakkında bilgilendirmek ve çalışma hayatına atılmış mezun öğrencilerimizin mezun adaylarımıza tecrübelerini aktarmaları adına 31.05.2023 tarihinde kariyer planlama etkinliği online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kanıt raporuna ulaşmak için tıklayınız.

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

-Bölümümüz akademik personellerinden Arş. Gör. Dr. Hasan ALTINBAŞ Ankara Bilim Üniversitesinde 14-17 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen "2nd International Symposium on Current Developments in Fundamental and Applied Mathematics Sciences" sempozyumuna "Acceleration Slant Curve in E13 " başlıklı çalışması ile katılmıştır.

PLANLANAN ETKİNLİKLER

-Bölümümüz öğrencileri tarafından hazırlanan "Fibonacci Dizisi ve Altın Oran" konulu etkinliğin arasınavlardan üç hafta sonra Fen-Edebiyat Fakültesi Ahi Evran Konferans salonunda gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Etkinliğin kesin saat ve günü belirlendikten sonra bölüm anasayfasından duyurulacaktır.

-Kasım ayında öğrencilerimize üniversite kütüphanesini tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir.

-Aralık ayı içerisinde akademik personel ve öğrencilerin bilimsel etkileşimini artırmak adına Dr. Öğr. Üyesi Zehra GÜZEL ERGÜL tarafından seminer gerçekleştirilecektir.

-Aralık ayı içerisinde Doç. Dr. Nil MANSUROĞLU tarafından öğrencilerimize, Erasmus öğrenci değişim programı tanıtım etkinliği düzenlenecektir.

-Ocak ayı içerisinde Dr. Öğr. Üyesi Zehra GÜZEL ERGÜL tarafından öğrencilerimize, AYDEP tanıtım etkinliği düzenlenecektir.